Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για διακοπές σε Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο, από 14 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, από την BLUE STAR FERRIES

Έκπτωση 30%
στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για διακοπές
σε Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο,
από 14 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, από την BLUE STAR FERRIES

Η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 6η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο, από 14/06/2021 έως 30/09/2021.

"Χαρτογραφία - Το Μεγάλο Αιγαίο",
μάρμαρο και ακρυλικό σε ξύλο (2,30 x 1,50 x 0,35 μ.)
έργο του Νίκου Ζήβα.
Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά και Καβάλα για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο και σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΔΩ.


Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Για να προχωρήσουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στην κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων, θα επιλέγετε στο σύστημα κρατήσεων την κατηγορία έκπτωσης HOTEL AND FERRY 30% PAS (HFPAS) για τους επιβάτες και HOTEL AND FERRY 30% VEH (HFVEH) για τα οχήματα, οι οποίες εκπτώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά την Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES για το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδεικνύει προς τα νησιά μας καθώς και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί όποτε ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή αλλά και από τους πολίτες.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 25.5.2021.

εκπτωση ακτοπλοικα εισιτηρια διακοπες Λερος, Κω, Χιος, Λεσβος Σαμος, Αιγαιο, Ζηβας, BLUE STAR FERRIES
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ