Το ΣΠΙΤΙ με τις ΑΚΑΚΙΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - Νέα ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ

Το ΣΠΙΤΙ με τις ΑΚΑΚΙΕΣ
- ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ
- ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ
Μια ακόμα εξαιρετική συνεργασία του Πάνου Κατσιμίχα με την Protasis Music μέσα από την κυκλοφορία του νέου του ψηφιακού του άλμπουμ με τίτλο Το σπίτι με τις Ακακίες που επικυρώνει την διαχρονική συνύπαρξη της εταιρείας μας με τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Ο ίδιος δίνει την δική του περιγραφή ως προς το περιεχόμενο της συλλογής αυτής, αλλά και ως προς το κίνητρο της δημιουργίας και κυκλοφορίας της, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Μετρονόμος» στο παρακάτω απόσπασμα:

«"Το Σπίτι με τις ακακίες¨, είναι αυτό που σκέπασε με την αγάπη του τα παιδικά χρόνια, την εφηβεία και την επώδυνη πρώιμη ενηλικίωση. Έπειτα άρχισε ένα ταξίδι που μας τράβηξε μακριά και για πολύ καιρό. Σε αυτό όμως το σπίτι έγιναν όλα. Τα πρώτα διαβάσματα, οι πρώτες μουσικές, οι πρώτες αποφάσεις, το πείσμα για έναν δρόμο που είχα διαλέξει από παιδί κι ας μην το ομολογούσα, ούτε καν στον εαυτό μου. Ό,τι ακολούθησε μετά ήταν απλά θέμα χρόνου. Όλα έπρεπε να γίνουν.. και γίνανε"».

Η γνωστή προσεγμένη και ποιοτικά άρτια παραγωγή του Πάνου Κατσιμίχα με τον χαρακτηριστικό και αγαπημένο ήχο και ερμηνεία του έρχεται να προσθέσει μια ακόμη σημαντική κυκλοφορία στις ήδη υπάρχουσες της Protasis Music, σε συνέχεια της διαχρονικής συνεργασίας μαζί της των παραγωγών των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.

 «Το σπίτι με τις ακακίες» περιγράφεται και ερμηνεύεται μουσικά μέσα από 9 γνωστά τραγούδια χαρακτηριστικού δείγματος γραφής τόσο δημιουργικά όσο και ερμηνευτικά, του Πάνου Κατσιμίχα, με τη συνεργασία εξαίρετων μουσικών και εγγυάται το αισθητικό αποτέλεσμα της παραγωγής.

Παραγωγή: Πάνος Κατσιμίχας.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Protasis Music.

Σύνδεσμος για λήψη mp3, ΕΔΩ.

SpotifyiTunes / Apple music, Deezer:  Youtube playlist.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 5.4.2024.


ΣΠΙΤΙ με τις ΑΚΑΚΙΕΣ - ΧΑΡΗΣ και ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΙΟΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΕΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟ τραγουδι τραγουδια ΑΛΜΠΟΥΜ δισκος cd ΑΚΑΚΙΑ αγαπη παιδικα χρονια, εφηβεια επωδυνη πρωιμη ενηλικιωση ταξειδι πρωτο διαβασμα πρωτες πρωτη αποφαση πεισμα δρομος παιδι ομολογια εαυτος θεμα χρονου χρονος

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ