Οι 12 ΘΕΟΙ είναι οι ΕΛΙΚΕΣ μου, γράφει η Καλάς Moe

Οι 12 ΘΕΟΙ είναι οι ΕΛΙΚΕΣ μου,
γράφει η Καλάς Moe

ΨΥΧΗ ΜΟΥ.... ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΒΟΥΣ... ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Μ' ΑΓΓΙΖΕΙ....

ΚΙ ΕΣΥ... ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,

ΜΕ ΘΡΕΦΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τους ΚΑΛΑΣ, ΕΔΩ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ... ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ ΜΟΥ...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΕΛΙΚΕΣ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 10 ... ΟΙ 2 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ... ΔΙΟΤΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ, Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ... ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ....

1.ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣ: ΥΨΙΣΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

2.ΑΘΗΝΑ: ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ (επειδή αυτός ο έλικας βρίσκεται μέσα μας και τους είναι αδύνατον να τον απενεργοποιήσουν, τον αντικατέστησαν με την Παναγία).

3.ΕΣΤΙΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. (ένας έλικας που έβγαλαν από μέσα μας και διαβρωθηκε η οικογένεια και η ευτυχία).

4.ΗΡΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ (ένας έλικας που έσβησαν από τις μνήμες μας, διότι εξευτέλισαν και υποτίμησαν το όμορφο γυναικείο φύλο).

5.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ, ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ (μολύνθηκαν όλες οι θάλασσες, τα ποτάμια στέρεψαν, τα νερά είναι γεμάτα δηλητήρια για να πεθαίνουμε)

6.ΔΗΜΗΤΡΑ: ΘΕΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. (κατάργησαν αυτόν τον έλικα, μολύνοντας όλα τα αγαθά που παράγει η μητέρα Γη, την τροφή και τα βότανα με τα οποία ζούσαμε πολλά χρόνια και είμασταν υγιείς... όπως κατάργησαν και τα ουράνια μυστήρια, φέρνοντας εσπερινούς και ολονυχτίες αλλοτρίων θεών)

7.ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. (κατάργησαν και αυτόν τον έλικα. Και βλέπουμε ότι οι άνθρωποι πλέον δεν σκέφτονται δημιουργικά, δεν γνωρίζουν της αρχαίες τέχνες και δουλεύουν - ως δούλοι).

8.ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (έσβησαν από τις μνήμες μας αυτόν τον έλικα και οι άνθρωποι δεν έχουν αγάπη πλέον για την δημιουργία, την χαρά της ζωής και ζουν με τον φόβο)

9.ΑΡΤΕΜΙΣ: ΘΕΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (έλικας που πλέον δεν υφίσταται στην ψυχή των ανθρώπων, διότι έγιναν εχθροί της φύσης και των ζώων και γενικά μολυναν την φύση και το οξυγόνο)

10.ΕΡΜΗΣ: ΘΕΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ξεχασμένος έλικας, διότι δεν έχουμε πλέον επικοινωνία με τον δημιουργό μας, αφού μας έδωσαν δόγματα και πιστεύουμε στην επικοινωνία μόνο μέσω αγίων)

11.ΑΡΗΣ: ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (έλικας που ενώ υπάρχει στο DNA μας, τον έχουμε ξεχάσει. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να κάνουμε επανάσταση και να σηκώσουμε ανάστημα, μένοντας πάντα δούλοι)

12.ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ (ένας έλικας που κατοικεί στα κύτταρα μας, αλλά είναι ξεχασμένος... Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει ο έρωτας για την ζωή... Δεν υπάρχει ο έρωτας για την δημιουργία... Δεν υπάρχει ο έρωτας και η δίψα για οικογένεια... για τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου... Δεν υπάρχει ο έρωτας για την επανάσταση ...

Σκοπιμα οι αποστάτες του φωτός τον μετάλλαξαν σε κάτι πρόστυχο, εμπορευματοποιώντας τον έρωτα, ξεγελώντας τις καρδιές των ανθρώπων με ψεύτικη ηδονή).

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΕΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ...

ΚΑΙ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΔΕΝ ΓΕΡΝΟΥΣΑΝ... ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ.... ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΝ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ... ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΑΝ... ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...

ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ..

ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ... ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 28.5.2024.

θεος ζευς ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΡΤΕΜΗ απολλων
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ